Reklama

Reklama

Tlapková patrola

(seriál)
  • Česko Tlapky (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Rodinný
Kanada / USA, (2013–2023), 98 h 54 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Ron Pardo, Kallan Holley, Justin Kelly, Devan Cohen, Samuel Faraci, Alex Thorne, Lilly Bartlam, Max Calinescu, Drew Davis, Jaxon Mercey, Berkley Silverman (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(258)

Obsahy(1)

Kluk Ryder vede psí smečku záchranářů známou jako Tlapková patrola. Společně plní zapeklité úkoly, aby ochránili pobřežní městečko před zkázou... (TV Prima)

Recenze (48)

matolas 

všechny recenze uživatele

Základná otázka znie, aký je rozdiel medzi tlapkovou patrolou a zelenými kotlebovskými hliadkami? Obe "organizácie" sa pokúšajú nahrádzať štát (nehovoriac o tom, že vo svete tlapkovej patroly očividne štát zlyháva v plnej miere), akurát patrola ešte nezaložila nijakú politickú organizácia, to je však len otázkou času. Navyše ich kápo, samozvaný pasák Ryder, v podstate predstaviteľ tretieho sektoru, zneužíva na prácu zvieratá, pričom je len implicitne naznačené, že ak by neplnili jeho rozkazy, pravdepodobne by si to odniesla ich rodina. Tlapková patrola je v podstate mafia, ktorú platí mierne zaostalá starostka a ako to v prípade mafie býva, obyvatelia ju majú radi, pretože "službička za službičku". V zdravej občianskej spoločnosti spoločnosti však pre polomilitaristické organizácie tohto typu nie je miesto a len parazitujú na byrokraticky zaťaženom štáte. Za toto sa musí tatíček Masaryk v hrobe obracať. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tlapková patrola je v súčasnosti už asi taký fenomén, minimálne pre tie najmenšie deti. Čo je fascinujúce, že keď dieťaťu tento seriál pustíte, tak máte vystarané o pár hodín pokoja, lebo dieťa sa od toho neodlepí. Príbehy sú celkom fajn, farebne a vizuálne je to pekne spracované a dieťa si z toho občas čo-to aj zoberie. Pre dospelákov je to skôr len podmaz pri svojich bežných činnostiach, ale určite to poteší aj napriek infantilnosti, ktorá tomu určite nemôže chýbať kvôli cieľovej skupine. Nevidel som síce komplet všetky diely, ale viem u koho to má úspech a to je podstatné. Každopádne najlepšia je aj tak sliepka Chicolletta :) 60 % Update počas desiatej série: Hodnotím to najmä z pohľadu detského diváka a musím pridať jednu hviezdu už len pre to, že tu pribudli džungľové, vodné a robotické labky a deti sú z toho vo vytŕžení. Čo viac povedať. 70 % ()

Reklama

joelly01 odpad!

všechny recenze uživatele

MiniMe do me porad hucela ze chce videt "popacol". Vubec jsem nevedela co tim mysli, jak je bilingvalni tak obcas blekota nesmysly. Pak jsme tedy zjistili ze "popacol" je paw patrol tak jsme tomu dali sanci, ale me to teda neoslovilo vubec (bylo to blbe jak ucetni uzaverka) a mladatko to ani nedokoukalo.. Nejsme a asi ani nebudeme rodina kde se dari kultu "popacol". ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dospělí nemohou tyto seriály objektivně hodnotit. Pokud budu hodnotit podle 2 letého syna, tak ten seriál zbožňuje. Příběhy taky nejsou vyloženě strašné. Upřímně spoustu jiných seriálů, jsem po shlédnutí pár dílů odmítla nadále pouštět. Kombinace pejsků a jejich výbava (letadlo, popelářské, hasičské, policejní auto atd. je cílená přesně na děti, protože to je to, co je baví a co se jim líbí. ()

Turner33 

všechny recenze uživatele

Tohle je věc pro malý děti, který to úplně milujou! Kdo dítě má, ví... Kdo nemá, nemůže pochopit! A kdo to hodnotí z pohledu dospěláka...? Tak je bohužel úplně mimo... Nejde tu o kvalitu animace, ani příběh... Děti narvou tunu modelíny do auta a je to největší sranda na světě! Tak jim nechte ty tlapky! :-D ()

Galerie (122)

Zajímavosti (6)

  • V roce 2018 obdržel seriál sedm nominací na kanadskou cenu Canadian Screen Award a z toho šest proměnil ve výhru. (LostRyba)
  • 23. října 2018 vyšla na konzole a PC hra na motivy seriálu „PAW Patrol: On Roll“. (LostRyba)

Reklama

Reklama