foto

Josef Hendrichs

  • nar. 19.4.1915
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.2.2009 (93 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Die Ameisenstraße
Schlafes Bruder
1981 Die Feen sterben aus (TV film)
1980 Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Schwester Bonaventura (TV film)
1966 Der Fall Auer/Ranneth - Unschuldig hinter Gittern (TV film)
1965 Der Tag danach (TV film)
1963 Alles gerettet (TV film)
Karriere (TV film)
1960 Der jüngste Tag (TV film)
Wegen Verführung Minderjähriger
1959 Mädchen für die Mambo-Bar
1955 Geheimnis einer Ärztin
1954 Ewiger Walzer

TV seriály

1981 Místo činu (TV seriál)
Mord in der Oper (S01E129)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Urlaubsfreuden (E16)
Místo činu (TV seriál)
Mord im Krankenhaus (S01E92)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
1962 Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky