foto

Jeremy Parise

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Morir de Amor
2017 Drink Slay Love (TV film)
2016 Boulevard of Unspoken Dreams
2002 Polibte nevěstu

TV seriály

2015 Černá listina (TV seriál)
T. Earl King VI (No. 94) (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace