foto

Yoram Astrakhan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 DinoCroc
2002 Shakedown
2000 Běžící Terč
Doorway, The
Net Worth
Yup Yup Man
1999 Krvavá lázeň
1998 Heaven & the Suicide King
1997 Plan B
1995 Velva Jean Learns to Drive

TV seriály

2014 Lamači srdcí (TV seriál)
2007 Mystery ER (TV seriál)
2005 Conquest of America, The (TV seriál)
1998 Aqua Girls, The (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Dokumentární

2016 Billy Wilder – Nobody's Perfect (TV film)
2011 Síly hlubin (TV seriál)
2009 Sedm smrtonosných moří (TV film)
Tajný agent (TV seriál)
2007 Diagnózy X (TV seriál)
Gangland (TV seriál)
2006 Konečná zpráva (TV seriál)
Zoufalé útěky - Nevyřčený příběh lodi Mayflower (TV film)
Záhady minulosti: Tajemství Kabaly (TV film)
2004 Isaac's Storm (TV film)
Konspirace? (TV seriál)
Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)
Nahá věda (TV seriál)
2002 Slepá spravedlnost (TV seriál)

TV pořady

2012 Catfish: Láska online (TV pořad)
2008 Když počasí změnilo historii (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Accident, Suicide or Murder (TV seriál)
Předmět vraždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky