foto

Stefanía Thors

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Fullir Vasar
2017 Benji the Dove
Munda
2016 Helga
2014 Vetrarmorgun
2013 XL
2011 Naše vlastní Oslo
2007 Veðramót

Dokumentární

2014 Salome
2012 The Startup Kids
2009 Guð blessi Ísland

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace