foto

Robert McCullough

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Komando: Pro čest a peníze (TV film)
1991 Tagteam (TV film)
1987 Time Out for Dad (TV film)
1986 Dark Mansions (TV film)
1985 International Airport (TV film)

TV seriály

2017 Hilton Head Island (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zvláštní akce (S01E16)
Nebezpečné území (S01E15)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nástrahy lékařské péče (S02E17)
Faktor Ikarus (S02E14)
1987 Ohara (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Dark Mansions (TV film)
1985 International Airport (TV film)

TV seriály

1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šedé přízraky (S02E22)
Špičkový výkon (S02E21)
Posel (S02E20)
další epizody (10)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 Dark Mansions (TV film) - povídka

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Zorro (TV seriál)
1986 Fathers and Sons (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace