Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to není nic moc, ale tři hvězdy dávám z nostalgie. Tenhle seriál jsem měl strašně rád jako kluk. Kwai Chang Caine byl můj vzor. Moudrý, skromný ochránce proti bezpráví :-) Navíc tam byla tu a tam špetka východní filosofie, což je podle mého gusta. A také jsem pro sebe objevil Davida Carradineho. Proto mám rád toho šmejda Billa! Ať žije Tarantino! ()

Johannka 

všechny recenze uživatele

Je to nuda, je to....nuda. Kdysi to na mě působilo...a to hodně. Ale kdysi na mě působil prakticky kdokoli, kdo měl v ruce pistoli a zároveň dokázal máchat nohama ve výši očí. : ) Teď, kdy nova začala tento sriál opět vysílat jsem se do toho opět zakoukala, ale už ne s tou vervou jakou jsem měla dřív. David Carradine je sice sympatický duševně založený dobrý herec (a ten ,,jeho syn" taky není k zahození ;-)) ale už to pro mě nemá to kouzlo.....už je jen nostalgie. Asi stárnu. V šestnácti. :D ...jinak za zmínku stojí, že se tady mihlo jen v prvních několika dílech snad dvacet herců ve vedlejší roli, kteří se pak SAKRA vyšvihli :D ...............žeby odrazový můstek? :D (CO, AMANDO TAPPING?!? :D) ()

Reklama

Eeve 

všechny recenze uživatele

Tak toto je zabijačka, do slov a do písmena :) Jeden zo seriálov mého deství, všetci sme to vrele pozerali. Ešte stále sa pamätám na ten zarputilo pokojný a neustále extrémne vážny výraz Davida Carradina, z ktorého sme sa často chichotali :) I keď je seriál miestami z toho všetkého smiešny (na miestach, kde by isto nemal byť), bol to fakt zážitok, vtedy.... ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyčpělé a nicneříkající, jinak tomu ale bylo v době vzniku a největší "slávy" tohoto slabšího pokračování původního seriálu Kung-fu. Kdysi jsem to sledoval pravidelně, ale po nějakém čase mi došlo, že to je vlastně hrozná nuda a že kung-fu a shaolinských věcí je zde pomálu. Dneska mi to připadá víc jako telenovela než jako akční seriál čerpající z východní filozofie. ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Hi, a ja to mala rada. Netvrdím, že všetky časti boli úžasné, ale ako celok to bolo celkom fajn. Ale rada som mala napríklad aj toho chlapíka, čo stále nocil okuliare, len si už celkom nespomeniem na prezývku. a najradšej som mala tie časti, keď sa aj Peter prejavil nejaké tie svoje kung - fu duchovné schopnosti... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama