foto

Simon Yue-Yeung Lui

  • nar. 8.7.1964 (55 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ba li jia qi
You ke dao
2013 Fei hu chu zheng
Gu Huo Zai: Jiang Hu Xin Zhi Xu
2012 Di su xi ju
Ji
2011 Cai li fu quan
2010 The Fantastic Water Babes
2006 Tan tan qing, shuo shuo xing
2004 Nan shang nu xia
Wo yao zuo model
2003 Radical
Wo yao jie hun
Yin yang lu shi ba zhi Gui shang shen
Yin yang lu shi jiu zhi Wo dui yan jian dao ye
2002 Happy Family
Hei dao feng yun
Sha shou kuang long
Yin yang lu shi liu zhi hui dao wu xia shi dai
Yin yang lu shi qi zhi jian fang you gui
Zhen bian xiong ling
2001 Nei you e jing
Qi hao cha guan
Sha ke
Tou hao ren wu
Yin yang ai
Yin yang lu 8: Guan cai zai
Yin yang lu jiu zhi ming zhuan qian qun
Zheng jiang
2000 Chuang gui ni zhi xie guang zhi zai
Dao shou
Evil Fade
Gui tong ni wan
Li cheng
Man Wanted 3
Prostitute Killer
Qing xian bai le men
Super Car Criminals
Treasure Hunter
Untouchable Maniac
Xiang gang chu nan
Yin yang lu 7: Zhuang dao zheng
1999 Big Spender
Dian ying ya
Gui pian wang zhi zai xian xiong bang
Gui qing ni di hu
Ni wo zhe si
Sheng ren wu jin zhi wen mi
Si ren bang zhi qian wu gou xi
Wang jiao jing mei zi
Yan wu xian jing
Yi shen
Yin yang lu 5: Yi jian fa cai
Yin yang lu 6: Xiong zhou kan
1998 Feng liu 3 zhuang shi
Jiu xing bao xi
Nan ren xiong nui ren home
Nu jing yu pi tiao ke
Qiang jian 3
Sha sha ren, tiao tiao miu
Ya Li ba ba liang ge da dao
Ye ban wu ren shi yu shi
Yin yang lu 4: Yu gui tong xing
Yin yang lu zhi sheng guan fa cai
1997 97 jia you xi shi
Meng gui tong xiao pei zhu ni
Suan si cao
Wan quan jie hun shou ce
Yin yang lu
Yin yang lu zhi wo zai ni zuo you
Zui jia pai dang: Zui jie pai dang
1996 Kuang ye san qian xiang
Long hu Bo Lan ji
Meng bo
Xong xing zi: Zhi jiang hu da feng bao
Zheng pai xiang jiao ju le bu
1995 Nie lian
1994 Bohové se zbláznili i v Číně
San ge xiang ai de shao nian
1993 Black Panther
Qiang qian fu qi
Te yi nu peng you
Zou lao wei long
1992 Gai shi ying xiong
Xia sheng
1991 Lao biao fa qian han
1990 Man hua qi xia

TV seriály

2002 Qi tian da sheng sun wu kong (TV seriál)
1992 Dai dei fei yeng (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Mo dou xian sheng
2000 Dao shou

Režijní filmografie

Filmy

2004 Mo dou xian sheng

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace