foto

Maria Andergast

  • nar. 4.6.1912
    Brunnthal, Bavorsko, Německá říše
  • zem. 14.2.1995 (82 let)
    Lainz-Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Der gestohlene Himmel
Maß für Maß (divadelní záznam)
1962 Ende schlecht - Alles gut (TV film)
1961 Der Komödienstadel - Lottchens Geburtstag (divadelní záznam)
1957 Almenrausch und Edelweiß
Das Schloß in Tirol
1956 Die fröhliche Wallfahrt
Kaiserball
Verlobung am Wolfgangsee
1955 Wenn die Alpenrosen blüh'n
1954 Sanatorium total verrückt
1953 Der Verschwender
Die Junggesellenfalle
1952 Der Mann in der Wanne
Die Wirtin von Maria Wörth
Hallo Dienstmann
1951 Der alte Sünder
Die Mitternachtsvenus
Eva erbt das Paradies... ein Abenteuer im Salzkammergut
1950 Auf der Alm, da gibt's ka Sünd'
1948 Ein Mann gehört ins Haus
Kleine Melodie aus Wien
Zyankali
1947 Der Hofrat Geiger
1946 Der weite Weg
1943 ...a hudba k tomu hraje
Dobrodružství v grandhotelu
1942 Das große Spiel
Dove andiamo, signora?
So ein Früchtchen
1941 Der laufende Berg
Sechs Tage Heimaturlaub
Spähtrupp Hallgarten
1940 Ihr Privatsekretär
Liebe Augustin, Der
Očekávám tě
Polterabend
Pán v domě
1939 Die Pfingstorgel
Hochzeitsreise zu dritt
Nesmrtelný valčík
Štěstí bydlí opodál
1938 Das große Abenteuer
Geheimnis um Betty Bonn, Das
Monika
Roman eines Arztes
Schüsse in Kabine 7
1937 Die glücklichste Ehe der Welt
Husaren heraus
1936 Carův kurýr
Die Drei um Christine
Drei Mäderl um Schubert
Dunajské melodie
Marja Valevská
Seine Tochter ist der Peter
Skandal um die Fledermaus
1935 Der Vogelhändler
Endstation
Mein Leben für Maria Isabell
1934 Der verlorene Sohn
Nebezpečné dobrodružství

Dokumentární

2004 René Deltgen - Der sanfte Rebell (TV film) - a.z.
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace