foto

Inday Ba

  • nar. 10.8.1972
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • zem. 26.4.2005 (32 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ředitelka (TV film)
2004 Lie with Me (TV film)
Sea of Souls - Amulet (TV film)
2003 Trial & Retribution VII (TV film)
2002 Setkání
Tom a Tomáš
Trial & Retribution V (TV film)
Trial & Retribution VI (TV film)
2001 Opičí král (TV film)
2000 Thin Ice (TV film)
Tisíc a jedna noc (TV film)
Zabijácká partie
1999 Fenomén Y2K (TV film)
1998 Dvakrát do stejné řeky
Going Wrong, The (TV film)
1997 Into the Blue (TV film)
Muž, který věděl příliš málo
Perfect Blue, The

TV seriály

2005 Císař Augustus (TV seriál)
1998 Out of Hours (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2013 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Elbě (S14E22)

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace