foto

Rolf Hädrich

  • nar. 24.4.1931
    Zwickau, Německá říše
  • zem. 29.10.2000 (69 let)
    Hamburg, Německo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1989 Langusten (TV film)
1985 Backfischliebe (TV film)
1971 Die Stimme hinter dem Vorhang (TV film)
1969 Alma Mater (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
Kraft des Gesetzes (TV film)
Vražda ve Frankfurtu (TV film)
1967 Heydrich v Praze (TV film)
Zuchthaus
1966 Grenzziehung, Die (TV film)
Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
1965 Auf hoher See (TV film)
Der Neue Mann (TV film)
Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
1964 Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film)
Haben (TV film)
Nach Ladenschluss (TV film)
Schlinge, Die (TV film)
1963 Verspätung in Marienborn
Warten auf Godot (TV film)
1962 Der Schlaf der Gerechten (TV film)
Die Revolution entläßt ihre Kinder (TV film)
Nachruf auf Jürgen Trahnke (TV film)
1960 Die Friedhöfe (TV film)
Wer überlebt, ist schuldig (TV film)
1959 Das Rennen (TV film)
Die Gerechten (TV film)
Unbeschriebenes Blatt, Ein (TV film)
1958 Der Dank der Unterwelt (TV film)

TV seriály

1975 Stechlin, Der (TV seriál)
1961 Parkstraße 13 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Langusten (TV film)
1985 Backfischliebe (TV film)
1971 Die Stimme hinter dem Vorhang (TV film)
1969 Alma Mater (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
Kraft des Gesetzes (TV film)
Vražda ve Frankfurtu (TV film)
1966 Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
1965 Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
1964 Schlinge, Die (TV film)

TV seriály

1975 Stechlin, Der (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky