foto

Ingeborg Schumacher

  • nar. 25.5.1936
    Stuttgart, Německá říše
  • zem. 7.4.2008 (71 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Laurencia (TV film)
1966 Spur der Steine
1965 Die Sommerfrische (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Idealer Gatte, Ein (TV film)
1964 Hör mir auf mit Fernsehn! (TV film)
Totentanz (TV film)
Zu viele Kreuze (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Nacht über Nürnberg (TV film)
1962 Ein idealer Gatte (TV film)
Totentanz (TV film)
1961 Der Arzt von Bothenow
Modell Berta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky