foto

Fabrizio Bettelli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Pietro Mennea: La freccia del Sud (TV film)
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
2008 In nome del figlio (TV film)
2007 Il generale Dalla Chiesa (TV film)
L'uomo della carità (TV film)
2003 Dobrý papež (TV film)
2001 Un delitto impossibile
1998 Passaggio per il paradiso
Viol@
1996 Ha-Italkim Ba'im
1994 Prestazione straordinaria
1993 Condannato a nozze

TV seriály

2013 Rosso San Valentino (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
1999 Piráti (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 L'olimpiade nascosta (TV film) - povídka

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace