foto

Hye-ri Kim

  • nar. 23.12.1969 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Clementine
2003 Cheonnyeonho
2002 Spolu s tebou
1995 Dodokgwa siin
1994 Gyeag couple
1991 Saui chanmi

TV seriály

2017 Choikang baedalggun (TV seriál)
2016 Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2015 Eomeonimeun nae myeoneuri (TV seriál)
2014 Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2011 Jangmiui junjaeng (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
2007 Okseon hawooseu (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2002 Nappeun yeojadeul (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1999 Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Yeoja (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)
조광조 (TV seriál)
1992 질투 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky