foto

Lawrence Leung

  • nar. 25.8.1977 (42 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Trouba
2013 Nerds in Love
Zero to Hero
2009 The Last Supper
2007 Rats and Cats
2005 Webster Say
2003 Long Lunch, The

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
The Loved One (S02E02)
China Girl (S02E01)
2015 Maximum Choppage (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Trouba

TV seriály

2015 Hloubka (TV seriál)
Maximum Choppage (TV seriál)

TV pořady

2011 Lawrence Leung's Unbelievable (TV pořad)
2008 Lawrence Leung's Choose Your Own Adventure (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 Lawrence Leung's Unbelievable (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
2008 Lawrence Leung's Choose Your Own Adventure (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 The Chaser's War on Everything (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace