foto

Pascal Armant

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Dokud nás svatba nerozdělí
2016 Les temps difficiles
2015 Qui de nous deux
2014 Santa
2009 Commis d'office
2008 Nulle part, terre promise
2006 Chacun sa nuit
2005 Un fil à la patte
2004 Toi, vieux
2003 Plat du jour
1995 Le Maître des éléphants
1994 Aldas
1993 Morasseix!!! (TV film)

TV seriály

2001 Enquętes d'Eloise Rome, Les (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)

Dokumentární

1992 U2: Achtung Baby (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace