foto

Šimojama Ten

  • nar. 6.3.1966 (53 let)
    Aomori, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Blue Hearts ga kikoeru
2016 L-Eru-
2014 Kikaidâ Reboot
2012 Piece: Kioku no kakera
2011 Bokura hoshikuzu no dansu (TV film)
2010 Pafekuto Buru (TV film)
2009 Buraddo
2007 Mayonaka no March (TV film)
2005 About Love
Šinobi
2002 Masuuruhiito
2001 Kindaiči šónen džikenbo (TV film)
Otogiriso
1998 イノセントワールド

TV seriály

2017 Boku dake ga inai mači (TV seriál)
2009 Godhand Teru (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
1999 Teppen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 L-Eru-

Fanoušci tvůrce