Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

raimi 

všechny recenze uživatele

Už dlouho předlouho jsem tenhle film chtěl vidět. Taky jsem si v poslední době velice oblíbil Taka Sakagučiho, a tak jsem si řekl, že je čas pustit si další biják, v kterým se objevil. Ale to zklamání, to hořký zklamání. Spousta trapnýho digitálního bordelu, poooomalý tempo, rozplizlá atmosféra, tuny melodramatickýho velekýče, postavy, na kterých člověku nezáleží... no a ta poslední půlhodina, to bylo nekončící peklo na zemi. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Bezbřehá slátanina. Odpad jsem nedal jenom kvůli... já nevím proč. Takže ho dám. Hned na začátku ukázali, že to asi bude blbost a to se taky potvrdilo. Nechápu, proč mezi žánrem filmu není taky uvedeno sci-fi nebo fantasy, protože tam neexistuje snad jedinej člověk, co by neuměl lítat. Když si do toho ještě připočítáte tragický digitální efekty, zpracování a děj, tak z toho fakt vypadne hrozná tekutá sračka... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Kdysi existoval LID TEMNA, proti jehož umění se nikdo nemohl postavit. Žili jen pro boj. Těmto ,,válečníkům stínů“ se říkalo SHINOBI…. Šógun, Hattori Hanzo, tajemné umění a zakázaná láska, která může dát zapomenout na 400 let nenávisti. Tak tohle jsem musel vidět!!! Je mi jedno, že bojovníci jsou vlastně takový X-MENi. Nebo HEROES. Vlastně jsem rád, protože mne tato nadpřirozená akrobacie bez omezení přírodních zákonů baví! To je něco jiného, než jen číst myšlenky! Bohužel to není jen o boji. Hlavně jde o hluboké myšlenky (které mě neberou) a zvrácenou logiku. Když to má být romantika, tak není a když se má bojovat, tak je to romantika. DOPORUČUJI projet jen akční sekvence! Bude to trvat asi 20 minut a budete mít dojem perfektní podívané. Ušetříte si tak závěr, který mne dohání k myšlenkám o idiotech. Zatímco oni ….., tak ona….! A u tohohle mám brečet? Prostě tohle nemůžu pobrat! Tolik věcí v jednom filmu. Ale co, legenda je legenda. Tohle jsem vidět nemusel!!! PŘÍBĚH** HUMOR ne AKCE*** NAPĚTÍ ** ()

predators 

všechny recenze uživatele

Slušné triky, zajímavé charaktery a nevyužitý potenciál. Bohužel, zklamání z tohoto mixu mnoha bojových filmů je větší, než jsem čekal. Slibný začátek a především "představovačka" hlavních hrdinů, slibovali mnohem více. Dalším slabším článkem je příběh, který nepřináší mnoho nového a pouto mezi "Romeem a Julií" mi taky nepřišlo nejsilnější. Jak již bylo zmíněno, to co drží Shinobi nad vodou, jsou bojovníci a jejich "skilly". 60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moj prvy Simojama Ten a hned pekna nuda. Ako pribeh odniekial zo stredovekeho Japonska je fajn, a na pozadi sa odohrava romanticky pribeh, a dalej nic. Ziadne suboje, epicky zaver, mimoriadne herecke vykony, herci neznami a dialogy su nudne a cely film tak rychlo vysumi do prazdna. A to japonsku kinematografiu /Kurosawa, Kitano, Jasudziro Ozu, Mikio Naruse, Kendzi Mizoguci/mam velmi rad. 30 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama