foto

Alexandr Zelskij

  • nar. 11.9.1988 (32 let)
    Čita, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pjatnica
2015 72 časa

TV seriály

2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
2017 Otčij bereg (TV seriál)
2016 Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Suďja (S08E13)
Kodex česti (TV seriál)
Rezervnaja kopija (S07E21)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky