foto

Anastasija Korolkova

  • nar. 29.6.1991 (28 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 72 časa
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Pobeditěl (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2017 Koroleva "Margo" (TV seriál)
Krylja Pegasa (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Vernosť (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Prokol (S07E06)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vražda (S02E12)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace