foto

Pjotr Skvorcov

  • nar. 12.6.1994 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
2018 Kislota
T 34
2017 Chit
2016 (M)učedník
Dueljant
2015 Ptička
2014 Vyčislitěl
2012 Skazka. Jesť
2010 Bortsu ne bolno
2009 Laskovyj maj
2008 Indigo
Montana

TV seriály

2019 Soděržanki (TV seriál)
2017 Dětki (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)

Dokumentární

2018 Krieg der Träume (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace