foto

Daniel Pérez Prada

  • nar. 30.1.1981 (38 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ¿Qué te juegas?
2018 70 Binladens
Miamor perdido
Tiempo después
2017 Marta
2016 La mano invisible
2015 Cuenta con nosotros
Jak přežít loučení se svobodou
Sin problema
Vanilková
2014 Ten, co tě sleduje
Todos tus secretos
2013 Al final todos mueren
Casting
Pixel Theory
Viral
1999 Novios
1997 ¿De qué se ríen las mujeres?

TV seriály

2019 El pueblo (TV seriál)
2018 Sabuesos (TV seriál)
2017 Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
Pérdida accidental de refrigerante (E07)
El mal necesario (E06)
další epizody (6)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
Háztelo mirar (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace