foto

Daniel Pérez Prada

  • nar. 30.1.1981 (40 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ¿Qué te juegas?
2018 70 binládinů
Dávno poté
Miamor perdido
2017 Marta
2016 El desconcierto
La mano invisible
2015 Cuenta con nosotros
Jak přežít loučení se svobodou
Sin problema
Vanilková
2014 Ten, co tě sleduje
Todos tus secretos
2013 Al final todos mueren
Casting
Pixel Theory
Viral
2004 Amazing Unmasked vs. El Doctor Calavera Maligna
1999 Novios
1997 ¿De qué se ríen las mujeres?

TV seriály

2021 El pueblo (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2020 El pueblo (TV seriál)
La boda de mi mejor boñigo (S02E08)
Antarkarana (S02E07)
Pongamos que hablo de Madrid (S02E06)
další epizody (8)
Ministerstvo času (TV seriál)
Días de futuro pasado (S04E08)
El tiempo vuela (S04E06)
2019 El pueblo (TV seriál)
Rock in Peñafría (S01E08)
La televisión que nos parió (S01E07)
María y el sexo (tántrico) (S01E06)
další epizody (8)
2018 Sabuesos (TV seriál)
2017 Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
Pérdida accidental de refrigerante (E07)
El mal necesario (E06)
další epizody (6)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2013 Grand Hotel (TV seriál)
El sacrificio (S03E21)
La salud de los difuntos (S03E19)
La ejecución (S03E18)
další epizody (6)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Háztelo mirar (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky