foto

Tom Ropelewski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Příští správná věc
1993 Kdopak to mluví 3
1990 Blázinec
1989 Zajíček
1988 Polibek

TV seriály

1998 Sedm dní (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Kdopak to mluví 3
1990 Blázinec

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace