Reklama

Reklama

Simon & Simon

(seriál)
  • USA Simon & Simon
Akční / Mysteriózní / Drama
USA, (1981–1989), 117 h (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Jameson Parker, Gerald McRaney, Mary Carver, Tim Reid, Eddie Barth, Sarah Buxton, Eddie Albert, Brandon Call, Frances Bay, Susan Walters, P. J. Soles (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(156)

Recenze (2)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů z 80. let. Pro oba herce to byli životní role, Geralda McRanneyho (Rick Simon) jsme mohly vidět jako taťuldu v Nekonečným příběhu a Jamesona Parkera (A. J. Simon) zase ve skvělé Carpentrovce Vládce temnot. Seriál je o brašulích Simonových, kteří řeší detektivní případy. A. J. je slušňák, dbající své pověsti. Naproti tomu Rick je válečný veterán (hádejte odkud), lovec chřestýšů (prý dost hoděj) a navíc má velkýho čokla, kterej A. J. pořád vytáčí. Ústřední hudební téma je skvělý, sic od druhé série se změní, ale i ten je dobrý. Jak už to bývá nejvíce se mi líbila první série, kde A. J. jezdil veteránem, ale od dalších sérií si to již frčel v červeným poršáku, kde na něj vzal, když jsou s bráchou pořád bez prachů je my záhada. Dost negativní reakce ostatních kolegů, mne dost překvapily. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný seriál, dalo se na něj koukat. Kromě zajímavých případů jsme se dočkali i humoru a špičkování mezi hlavními hrdiny. Jeden ze seriálů, kde na vás dýchne atmosféra 80. let už od prvních sekund. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama