foto

Rita Hatzmann

  • nar. 24.12.1978 (40 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Hochzeit
Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2015 Die Vertretung
2013 Das Werwolfspiel
Hopped Up - Friedliche Droge
2012 Im Vorübergehen (studentský film)
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
2008 Více než navždy (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky