foto

Martin Betz

  • nar. 4.6.1968 (51 let)
    Leoben, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Ene mene muh - und tot bist du
1995 Betongräser

TV seriály

2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)

Dokumentární

2014 Habsburkové proti Osmanům (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Bergwelten (TV seriál)
Ein Dorf in der Großstadt - Die Grundsteingasse in Wien-Ottakring (TV film)
2011 Der Kardinal
2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace