foto

Thomas Teubner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
2015 O bílém hadovi (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
Kráska a zvíře
2013 Beauty and the Beast
2011 Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Ticho na moři
Željesboj (TV film)
2010 Popelka (TV film)
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2008 Die Frau des Frisörs (TV film)
O Šípkové Růžence (TV film)
Tajemství Morphusu
2007 O Rampelníkovi
1999 Hinter dem Regenbogen
1996 Tresko - Amigo Affäre (TV film)
1995 Riziko smrti (TV film)
Wozu denn Eltern? (TV film)

TV seriály

1995 A.S. (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Konečná stanice Vídeň (S01E01)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2010 Ernst Reuter - Ein zerrissenes Leben (TV film)
2007 Heilige Städte - Lhasa: Im Herzen Tibets (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Gangy Berlína (TV film)
2007 O Rampelníkovi
1994 Dárek z nebe (TV film)

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Vater braucht eine Frau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace