foto

Levan Mschiladze

  • nar. 22.9.1963 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Paměť podzimu
2006 Žena Stalina (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Igra na čužom pole (TV film)
1994 Nokťurn dlja barabana i motocikla
Russkoje čudo
1993 Kodex molčanija 2
Rycar Kennet
Vopreki vsemu
1992 Richard lvinoje Serdce
1990 Futbolist
1989 Lovkač i Chippoza
V gorodě Soči ťomnyje noči
1987 Vremja letať
1985 Bagration
1984 Ščastlivaja, Žeňka!

TV seriály

2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Penelopa (TV seriál)
2012 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zoloto (S04E02)
2011 Kontrigra (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Pochititěli krasoty (E06)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
Otraženije (S01E02)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Otěc (E14)
Dětěktor lži (E09)
Pobeg (E06)
další epizody (8)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Znak Iudy (S01E01)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace