foto

Šinšó Nakamaru

  • nar. 25.4.1949 (71 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hidamari ga kikoeru
2016 Minbó
2015 Saigo no šónin (TV film)
2014 Mičinoku menku kiša Mijazawa Ken'ičiró 3 (TV film)
Supesharisuto 2 (TV film)
2013 Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2012 Brave Hearts: Umizaru
Gâru
Subete wa "hadaka ni naru" kara hadžimatte
2011 Rokku: Wanko no shima
2007 Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
2006 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 47 (TV film)
2005 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 44 (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
2004 Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
1999 Coquille
1998 Amagi Goe (TV film)
1997 Úhoř
1995 Taxi driver no suiri nišši 5 (TV film)
1989 Bungakušó sacudžin džiken: Oinaru džosó
1988 Jódžo densecu '88
Rinbu
Umi e, See You
1986 Rape Hunter: Torima
1985 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 4: Kiri no sansó (TV film)
1984 Šufu to seiseikacu
1983 Hoteru Hime
Nankjoku monogatari
Ryôshoku
Uno Koichiro no shimai riyoshitsu
1982 Jerashî gêmu
Madam Scandal: Džúbjó šinasete
Uno Koichiro no nurete noru
1981 Bakku ga daisuki!
Onna taiiku kyôshi: Tonde hiraite
1980 Akai Tôri-ame
Dan Oniroku hakui nawa jigoku
1979 Trouble man: warauto korosuzo
1976 Kashin no irezumi: ureta tsubo
Nureta tsubo
Shudojo Runa no kokuhaku

TV seriály

2019 Alibi kuzuši uketamawarimasu (TV seriál)
Atarašii ósama (TV seriál)
2016 Kaitó Jamaneko (TV seriál)
2015 Risuku no Kamisama (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.3 (S01E03)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Hančó –Džinnanšo Azumihan (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
2007 Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
2006 Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)
2004 Tsuma no Sotsugyo Shiki (TV seriál)
ママは女医さん (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Yoisho no Otoko (TV seriál)
2001 Rouge (TV seriál)
1999 Kasóken no onna (TV seriál)
Kiken na kankei (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
1994 Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)
Onna no Iibun (TV seriál)
1983 Fuzoroi no ringotači (TV seriál)
1982 Dai sentai Gôguru Faibu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Next World: Watašitači no mirai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky