foto

Saori

  • nar. 29.5.1988 (32 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kiseki: Ano hi no sobito
2016 Kagekiha Opera
2014 Seto'uči kaizoku monogatari
2013 Mamešiba Ičiró: Fúten no šibadžiró
Naru Youni Narusa
Tabidachi no shima uta - 15 ho haru
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
2011 Eclair: Okaši hóróki
2010 Oniichan no hanabi
2009 Kuchař v Antarktidě
2007 Kêtai Deka the movie 2 - Ishikawa Goemon ichizoku no inbô - kettô! Gorugoda-no-mori
Maiko haan!
2006 Densha otoko Deluxe (TV film)
2005 Iči rittoru no namida

TV seriály

2019 Tókjó danši zukan (TV seriál)
2018 Košidži Fubuki monogatari (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Dokuhime to wataši (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
2008 Joshidaisei Kaikeishi no Jikenbo (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
2007 Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
2006 Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
2005 Iči rittoru no namida (TV seriál)
Tóku e, namida no cukita bašo ni (E11)
Love letter (E10)
Iči rittoru no namida (E08)
další epizody (10)
2004 Fire Boys (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky