foto

Arky Michael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 House of Bond (TV film)
2013 Pro ty, kteří už nemůžou vyprávět
2005 Australian Summer
2004 The Mime Artist
2001 Jet Set
1995 Sanctuary
1989 Polibek noci
1984 Starship

TV seriály

2014 Janet Kingová (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1990 Johnson & Friends (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1987 Hey Dad..! (TV seriál)
Rafferty's Rules (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
Sweet and Sour (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2011 SEX: An Unnatural History (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Australian Summer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky