foto

Yvonne Tratz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2012 Léto v Bavorsku (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Léto v Paříži (TV film)
2009 Ein Fall von Liebe (TV film)
Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Mein Freund Albert (TV film)
Podezřelý z vraždy (TV film)
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Der Lockvogel (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
Žralok útočí (TV film)
2003 Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
2002 Liebe unter Verdacht (TV film)
Posedlost (TV film)
2001 Mravnostní oddělení (TV film)
Stan Becker - Ein Mann, ein Wort (TV film)
Touha po odplatě (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace