foto

Jill Newell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Manglehorn
2013 Joe
Prince Avalanche
2011 Dobrý doktor
2009 12 kol
Přenašeči
Špatnej polda
2008 Hamlet na kvadrát
Rocket
2007 Flakes
2006 Sherrybaby
2005 Baxter
Poslední přání
2004 Pampeliška
Uchovat si tvář
Undertow
2003 Svinstvo
2002 Milovat Lizu
Raising Victor Vargas
2001 Wendigo
Zase bude fajn

TV seriály

2012 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 16 (S03E03)
Chapter 15 (S03E02)
Chapter 14 (S03E01)
2010 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 13 (S02E07)
Chapter 12 (S02E06)
Chapter 11 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace