foto

Judith Paige Mitchell

  • nar. 24.11.1932
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 10.2.2010 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2003 Sex a svobodná matka (TV film)
1998 Glory, Glory (TV film)
1996 Dalva (TV film)
1995 Young at Heart (TV film)
1994 Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
1993 Vraždy černé vdovy (TV film)
1990 Burning Bridges (TV film)
1989 Zoufalá láska (TV film)
1987 Roses Are for the Rich (TV film)
1986 American Geisha (TV film)
Nádherné prázdniny (TV film)

TV seriály

2002 For the People (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1980 Act of Love (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky