foto

Baz Irvine

  • nar. 20.5.1967 (53 let)
    Belfast, County Down, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Harry Hill Movie, The
2007 Prázdniny pana Beana
2006 The Lives of the Saints
2002 Relativity

TV seriály

2021 The Pembrokeshire Murders (TV seriál)
Winx Saga: Osud (TV seriál)
Fanatické srdce (S01E06)
Prosoužit se k pravdě (S01E05)
2019 Manhunt (TV seriál)
The Suspect (S01E03)
The First Day (S01E01)
Wild Bill (TV seriál)
2018 Trauma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Safe House (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
2014 Dog Thrower, The (TV seriál)
2012 Scott and Bailey (TV seriál)
Loyalty (S02E01)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)

Dokumentární

2016 Bobby
The Aberfan Young Wives' Club (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky