foto

Alexandra Hines

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 The Battlers (TV film)

TV seriály

1977 Chopper Squad (TV seriál)
1974 Alpha Scorpio (TV seriál)
Silent Number (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
1971 Catwalk (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Hunter (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky