foto

Paul Cotteret

  • nar. 2.4.1896
    Aubervilliers, Seine, Francie
  • zem. 9.11.1998 (102 let)
    Antibes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1962 Il naufrago del Pacifico
1960 Filles sèment le vent, Les
À pleines mains
1959 Oh! Qué mambo
Péché de jeunesse
1958 Les Femmes sont marrantes
Taxi, maringotka a korida
1957 Assassins et voleurs
Bonjour Toubib
Filous et compagnie
Les collégiennes
Mademoiselle Strip-tease
Smolař
1956 Mannequins de Paris
Mémoires d'un flic
Treize à table
1955 Impossible Monsieur Pipelet, L'
Série noire
1953 L'étrange amazone
1952 Le Costaud des Batignolles
Les surprises d'une nuit de noces
Pan Taxi
1951 Le Passage de Vénus
Ma femme est formidable
1950 Et moi j'te dis qu'elle t'a fait d'l'oeil!
Le Grand cirque
1949 Louve, La
On n'aime qu'une fois
1948 Cartouche roi de Paris
Idole, L'
1947 Destin exécrable de Guillemette Babin, Le
Fantômas
1946 Désarroi
Ennemi sans visage, L'
Impasse
Étoile sans lumière
1945 Slavičí klec
1944 La Vie de plaisir
Vautrin
1943 Bonne étoile, La
Feu Nicolas
Inévitable M. Dubois, L'
L'Homme de Londres
Mistral, Le
1942 Fièvres
Vie privée
Vrah se bojí noci
1940 Narcisse
1939 Chasseur de chez Maxim's, Le
Son oncle de Normandie
1937 Escadrille de la chance, L'
1936 Jumeaux de Brighton, Les
1934 Aux portes de Paris
Mauvaise graine
Trois de la marine
1933 Mannequins
1932 Coffret de laque, Le
Coups de roulis
Les vignes du seigneur
Pour un sou d'amour
1931 Amour et discipline
Le Juif polonais
1930 Bodega, La
Miss Édith, duchesse
1927 André Cornélis
La Sirène des tropiques
1924 Fontaine des amours, La

TV seriály

1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky