foto

Shai Avivi

  • nar. 1963
    Acre, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hine Anachnu
2017 Touha
2016 Týden a den
2015 Falafel atomi
Kapunka
2013 Kidon
2012 Hayuta and Berl
2009 Tel-Aviv Location
2006 Sladký kal
1991 Gmar Gavi'a

TV seriály

2018 HaMenatzeah (TV seriál)
2015 HaMidrasha (TV seriál)
2009 Hatsuya (TV seriál)
Timrot Ashan (TV seriál)
2006 Bsorot Tovot (TV seriál)
Parashat Ha-Shavua (TV seriál)
2004 Ahava Ze Koev (TV seriál)
2002 Shidurey HaMahapecha (TV seriál)
2000 Ha-Burganim (TV seriál)
1998 Rak Beyisrael (TV seriál)
1997 Mikre Laila (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Bsorot Tovot (TV seriál)
1997 Mikre Laila (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 Bsorot Tovot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky