foto

Airy Routier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Véra
2012 Hvězdář
2011 Changer la vie! (TV film)
2010 Je vous ai compris: De Gaulle 1958-1962 (TV film)
Obyčejná poprava
2009 Avant poste
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
Villa Jasmin (TV film)
2007 Rendez-moi justice (TV film)
2006 Lili a baobab
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
Sekera
2001 Tanguy
1986 Cours privé

TV seriály

2007 Reportéři (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)
2002 Malone (TV seriál)
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)

Dokumentární

2001 + Clair (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2001 Culture et dépendances (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky