foto

Thommi Baake

  • nar. 14.12.1962 (56 let)
    Bad Arolsen, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ponzo
2008 Abschiedslied (studentský film)
2006 Sieh zu dass du Land gewinnst
2004 Hrdinové z říše Gaja
2003 Dann kamst du (TV film)
Im Schatten der Macht (TV film)
Wie tauscht man seine Eltern um? (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
1998 Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
1997 Comedian Harmonists

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Paare (TV seriál)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Sonntag & Partner (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace