foto

François Gamard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Douze hommes en colère (TV film)
2008 Belleville tour (TV film)
2005 Voici venu le temps
2003 Drž hubu!
2002 Sachez chasser
2001 Un portrait
Vzorný pár (TV film)
1999 Le Bleu des villes
1998 Rives du paradis, Les (TV film)
1997 Le Déménagement
1996 D'amour et d'eau salée (TV film)
Tout doit disparaître
Řidič a fantom
1995 Un si bel orage (TV film)
1991 Děkuji, živote
1985 Histoire en marche: Les prisonnières, L' (TV film)
Voyage à Paimpol, Le

TV seriály

2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1980 Visiteurs, Les (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
1977 Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace