foto

Pál Jávor

  • nar. 31.1.1902
    Arad, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.8.1959 (57 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muzsikál a mozi 'Filmdalok' (TV film) - a.z.
Muzsikál a mozi 'Férficsillagok' (TV film) - a.z.
Muzsikál a mozi 'Zenés filmek' (TV film) - a.z.
1990 Ne kérdezd ki voltam (TV film) - a.z.
1987 A Jávor - a.z.
1952 Assignment: Paris
1951 Enrico Caruso
1947 Fehér vonat
1945 A tanítónö
1944 Egy gép nem tért vissza
Madách: Egy ember tragédiája
Szováthy Éva
Valamit visz a víz
1943 A láp virága
Kerek Ferkó
Késő
Magyar kívánsághangverseny
Makrancos hölgy
Pista tekintetes úr
Ópiumkeringő
1942 Az 5-ös számú örház
Az utolsó dal
Carmela
Egy asszony visszanéz
Estélyi ruha kötelező
Inferno giallo
1941 A beszélő köntös
Balkezes angyal
Dankó Pista
Egy csók és más semmi
Egy tál lencse
Három csengő
Lelki klinika
Lángok
Ma, tegnap, holnap
Néma kolostor
Életre ítéltek!
1940 A szerelem nem szégyen
Donauschiffer
Erzsébet királyné
Fűszer és csemege
Gül Baba
Igen vagy nem?
Jöjjön elsején
Sok hűhó Emmiért
Tóparti látomás
1939 A varieté csillagai
Halálos tavasz
Toprini nász
Tökéletes férfi
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Fekete gyémántok
Két fogoly
Maga lesz a férjem
Marika
Uz Bence
1937 A 111-es
A férfi mind őrült
Fizessen, nagysád!
Mária nővér
Pusztai szél
Torockói menyasszony
Viki
1936 Havi 200 fix
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Nászút féláron
1935 A csúnya lány
Az új földesúr
Elnökkisasszony
Iglói diákok
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Emmy
Ida regénye
1933 A bor
Iza néni
Manévry lásky
1931 A kék bálvány
Hyppolit a lakáj
1930 Csak egy kislány van a világon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky