foto

Michael Baier

  • nar. 17.12.1940
    Baden-Baden, Německá říše
  • zem. 17.6.2019 (78 let)
    Pittsfield, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2009 Baby frei Haus (TV film)
Die Blücherbande (TV film)
2008 Um Himmels Willen - Weihnachten in Kaltenthal (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
1997 Kap der Rache (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Das Traumschiff – Dubai (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1988 Herbst in Lugano (TV film)
1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Der allerletzte Zeuge (S01E12)
Mord nach Stundenplan (S01E09)
další epizody (7)
2009 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Reif für die Insel (E05)
Der Schatz im Silbersee (E04)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Wer im Glashaus sitzt ... (E03)
Kampf bis aufs Skalpell (E02)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (E01)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
2000 Alles außer Mord! (TV seriál)
Das blonde Gift (E14)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Alles außer Mord! (TV seriál)
Todkäppchen (E13)
Hals über Kopf (E12)
Blackout (E11)
1995 Alles außer Mord! (TV seriál)
Y.?17 (E10)
Wahnsinn mit Methode (E09)
Blutiger Ernst (E08)
další epizody (6)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Der Name der Nelke (E04)
Wer Gewalt sät (E03)
Der Mann im Mond (E02)
další epizody (4)
1993 Böses Blut (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Liebes Leben (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky