foto

Michael Baier

  • nar. 1940
    Baden-Baden, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Baby frei Haus (TV film)
Die Blücherbande (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
1997 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
Kap der Rache (TV film)
1996 Alles außer Mord - Blackout (TV film)
Alles außer Mord - Hals über Kopf (TV film)
Alles außer Mord - Todkäppchen (TV film)
1995 Alles außer Mord - Blutiger Ernst (TV film)
Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
Alles außer Mord - Marion Nr. 5 (TV film)
Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Alles außer Mord - Wahnsinn mit Methode (TV film)
Alles außer Mord - Y.?17 (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Mann im Mond (TV film)
Alles außer Mord - Der Name der Nelke (TV film)
Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Alles außer Mord - Wer Gewalt sät (TV film)
Lví král
Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1988 Herbst in Lugano (TV film)
1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Liebes Leben (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace