foto

John Hardy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Země oceli
2013 Dante's Daemon
2008 Abraham's Point
2000 Život na úvěr
1995 Streetlife
1993 Gadael Lenin
1992 Hedd Wyn

TV seriály

2018 Hidden (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Temný Wales (TV seriál)
Tajemná řeka (S02E04)
Smrt v horách (S02E02)
V tichu noci (S02E01)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Ďáblův most (S01E01)
2007 Y Pris (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2020 In Search of Dracula with Mark Gatiss (TV film)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2009 Meč: Historie symbolu moci a síly
2004 Opravdový horor (TV seriál)
2003 Hidden Gardens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky