foto

Herbert Ballmann

  • nar. 29.12.1924 (96 let)
    Dortmund, Severní Porýní-Vestfálsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Spanische Impressionen
1977 Schwindelig vor Geld und Liebe (TV film)
1975 Tristan (TV film)
1973 Der Pechpilz (TV film)
Im Schillingshof (TV film)
1972 Das Geheimnis der alten Mamsell (TV film)
Eine Handvoll Brennesseln (TV film)
Gladiatoren (TV film)
Schöne Grüße von Adelheid (TV film)
1971 Mr. Tingling stellt ein (TV film)
Tchao (TV film)
1970 Drei Tage bis Allerseelen (TV film)
Interview mit Herbert K. (TV film)
1969 Attentat auf den Mächtigen (TV film)
1968 Der Urlaub (TV film)
1956 Das Traumschiff
1954 Záhadný vrak
Čert z Mlýnského vrchu

TV seriály

1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Hoftheater (TV seriál)
1973 Stationen (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1965 Abel mit der Mundharmonika (TV seriál)

Dokumentární

1985 Käthe Kollwitz - Zeugin ihrer Zeit (TV film)
1952 Modré vlajky v letním větru

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Interview mit Herbert K. (TV film)

TV seriály

1973 Stationen (TV seriál)
1969 Familie Bergmann (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1962 Der Beste (TV film)

TV seriály

1973 Stationen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky