foto

Jack Lindine

  • nar. 7.7.1949 (70 let)
    Port Chester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
1996 Infinity
1995 Není cesty zpět
1991 Thelma a Louise
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
1981 Code Red (TV film)
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
Xanadu
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)

TV seriály

2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Konec jedné éry (S08E06)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Výzva (S04E07)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mary Tyler Moore Hour, The (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky