foto

Yvetta Weiszová

  • nar. 8.10.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Noc je môj nepriateľ (TV film)
1992 Kráľ lesa (TV film)
1991 Zuzanka Hraškovie (TV film)
1988 Húkanie sovy (TV film)
Tri priadky (TV film)
1987 Počítač (TV film)
1986 Ako Juliana zachraňovala hádankovú ríšu (TV film)
O všetečnom zvedavcovi (TV film)
Požičiam si koňa (TV film)
1985 S Marienkou do Bumbácova (TV film)
1983 Radosť žiť (TV film)
1979 Mandarínka a Sokrates (TV film)
Pericola (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Putička Li (TV film)
1977 Lavína (TV film)
1972 Šaty (TV film)

TV seriály

2018 Fara 2 (TV seriál)
2011 Fara (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta I. (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky