foto

Artur Ivanov

  • nar. 17.6.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Innokentij Sibirjakov... Pomogitě mně... Ja strašno bogat (TV film)
2008 Šviháci

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
Ždi meňa (TV seriál)
2017 Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Diletant (TV seriál)
2015 Tichij Don (TV seriál)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Falšivka (S08E05)
Vremja sobirať kamni (S08E02)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky