foto

Paul Rossilli

  • nar. 15.10.1948 (70 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Johnny Ryan (TV film)
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1987 Eight Is Enough: A Family Reunion (TV film)
1985 Hrůza na londýnském mostě (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1980 Serial
1971 Frigjorte Christa
1969 Půlnoční kovboj

TV seriály

1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Romance Theatre (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace