foto

Galina Petrova

  • nar. 22.12.1956 (61 let)
    Tambov, Tambovská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Garderobščica
Intim ně predlagať (TV film)
2014 Podarok s charaktěrom
2012 Jabločnyj spas (TV film)
Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2008 Neidealnaja ženščina
Spartakiada. Lokalnoe poteplenie
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
2004 Miluji jen tebe
2003 Teorija zapoja
2001 Lavina
1997 Vor
1995 Orjol i reška
1993 Blagotvoritělnyj bal (TV film)
Nasťa
Pistolet s glušitělem
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1991 I vozvraščajetsja větěr...
1990 Déjà vu
Sukiny děti
1989 A byl li Karotin
Ja v polnom porjadke
1987 Gdě nachoditsja Nofelet?
Zagadochnyj naslednik
1986 Zontik dlja novobračnych
1985 Poluděnnyj vor (TV film)
Čelověk s akkordeonom
1980 Spasatěl

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Isčeznuvšaja (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Besstydniki (TV seriál)
Moja ljubimaja svekrov (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
2014 Linija Marty (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Legalnyj doping (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Žurov 2 (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Krem (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace